Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

12 Σεπ 2024

Ο Σέργιος Διακοστεφανής, Πανελλαδικής Εμβέλειας Αθλητής Στίβου από το Χωριό μας (βίντεο)

 


Ο Σέργιος Διακοστεφανής, ένας νέος αθλητής με μεγάλη πορεία στον στίβο, αποτελεί πηγή περηφάνειας για το χωριό μας. Με τις διακρίσεις του σε πανελλαδικό επίπεδο, ο Σέργιος όχι μόνο αναδεικνύει το ταλέντο του, αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον τόπο καταγωγής του. Ξεκίνησε την πορεία του στον στίβο από νεαρή ηλικία, αναδεικνύοντας από νωρίς το ταλέντο του σε τοπικούς αγώνες. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί σε εθνικούς αγώνες, κερδίζοντας μετάλλια και πρωτιές που του έδωσαν μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της χώρας. Οι επιτυχίες του δεν σταματούν εδώ. Με την επιμονή και την αγωνιστικότητα του, ο Σέργιος συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους και να συμμετέχει σε πανελλήνιες και όχι μόνο διοργανώσεις, εκπροσωπώντας το χωριό μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Οι προσπάθειές του αποτελούν παράδειγμα για τη νέα γενιά, δείχνοντας ότι με πειθαρχία και σκληρή δουλειά μπορούν να επιτευχθούν τα όνειρα. Ο Σέργιος Διακοστεφανής δεν είναι απλώς ένας αθλητής· είναι ένας αληθινός πρεσβευτής του χωριού μας και ένας ήρωας για όλους όσοι τον γνωρίζουν. Ο δρόμος μπροστά του υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, και όλοι μας τον στηρίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει να μας γεμίζει με υπερηφάνεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια: