Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

5 Σεπ 2024

ΗΡΑΚΛΗΣ 2000: Η Καινούργια Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ (συνεντεύξεις - βίντεο)

 


Με ενθουσιασμό και ελπίδες για το μέλλον του γυναικείου αθλητισμού, ο σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 ανακοίνωσε πρόσφατα την ίδρυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ. Αυτή η νέα προσθήκη έρχεται να ενισχύσει το αθλητικό πρόγραμμα του συλλόγου, που μέχρι σήμερα είχε καταξιωθεί κυρίως για τα τμήματα υποδομών. Η ίδρυση της γυναικείας ομάδας αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την ενίσχυση της παρουσίας του συλλόγου στα πρωταθλήματα. Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ 2000, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μεγαλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών στον χώρο του μπάσκετ, θέτει τις βάσεις για μια δυναμική ομάδα που φιλοδοξεί να διακριθεί. Η γυναικεία ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ 2000 φιλοδοξεί να αναδείξει το ταλέντο και την αφοσίωση των γυναικών στον χώρο του μπάσκετ. Στόχος της νέας ομάδας είναι όχι μόνο η άμεση ανταγωνιστική παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και η δημιουργία μιας δυνατής αθλητικής κουλτούρας, που θα προσελκύσει νέες παίκτριες και θα εμπνεύσει τις νεότερες γενιές. Οι προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, με το τεχνικό επιτελείο να σχεδιάζει μια εντατική προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Η ίδρυση της γυναικείας ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ 2000 σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για την υποστήριξη του γυναικείου αθλητισμού. Η ομάδα καλεί την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να υποστηρίξει τις αθλήτριες και να παρευρεθεί στους αγώνες, ενισχύοντας την προσπάθειά τους για διάκριση. Με αισιοδοξία, ενέργεια και όραμα, η γυναικεία ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ 2000 ξεκινά το ταξίδι της, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του μπάσκετ.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: