Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

28 Αυγ 2024

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Ομάδας μας!

 


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας μας για τη νέα σεζόν! Οι ακαδημίες μας ανοίγουν τις πόρτες τους σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να εξελιχθούν σε αυτό, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι το επόμενο επίπεδο. Οι ακαδημίες μας προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης και ανάπτυξης για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με έμπειρους προπονητές και μεθόδους προπόνησης που βασίζονται στα τελευταία πρότυπα του αθλήματος, οι ακαδημίες μας στοχεύουν στη διαμόρφωση ολοκληρωμένων αθλητών  και ανθρώπων. Τα παιδιά θα μάθουν τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές του ποδοσφαίρου, καθώς και τακτικές του παιχνιδιού. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, οι νεαροί αθλητές θα αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας. Η προπόνηση στις ακαδημίες μας δεν αφορά μόνο τη φυσική κατάσταση, αλλά και την καλλιέργεια υγιών συνηθειών που θα συνοδεύουν τα παιδιά σε όλη τους τη ζωή. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ψυχική υγεία και ευεξία των αθλητών μας, με εξειδικευμένους συνεργάτες που βοηθούν τα παιδιά να διαχειρίζονται την πίεση και να εξελίσσονται προσωπικά και αθλητικά. Οι ακαδημίες μας είναι ανοιχτές για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών, ανεξαρτήτως επιπέδου. Οι προπονήσεις διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των παιδιών, προσφέροντας εξατομικευμένη εκπαίδευση και φροντίδα για κάθε αθλητή. Η ομάδα μας πιστεύει στο μέλλον των νέων και επενδύει στην ανάπτυξή τους μέσα από το ποδόσφαιρο. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της αθλητικής μας οικογένειας και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά του παιχνιδιού και της μάθησης. Εγγραφείτε σήμερα και ετοιμαστείτε για μια σεζόν γεμάτη προπονήσεις, αγώνες και μοναδικές εμπειρίες!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο facebook ή στα τηλέφωνα της φωτογραφίας.

Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον του ποδοσφαίρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: