Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

24 Αυγ 2024

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΔΟΞΑ Κ - ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ στα πλαίσια της προετοιμασίας (φωτορεπορταζ - βίντεο)

 


Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Δόξα Κ και ο ΑΟ Πυλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 2-2, σε έναν αγώνα που προσέφερε χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές των δύο ομάδων. Και οι δύο προπονητές δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους, τονίζοντας πως ο δρόμος της προετοιμασίας είναι μακρύς και τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας. Το φιλικό αυτό προσέφερε και στους φιλάθλους των δύο ομάδων μια πρώτη γεύση από το τι μπορούν να περιμένουν στην ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν ακόμη πιο συναρπαστικοί αγώνες.






Δεν υπάρχουν σχόλια: