Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

21 Αυγ 2024

Φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού (ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ)

 Η Δόξα Καρδάμαινας συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν με ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού. Ο αγώνας διεξήχθη στην Καρδάμαινα σε φιλικό κλίμα, προσφέροντας στους παίκτες των δύο ομάδων την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να τεστάρουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας έδειξε καλό πρόσωπο, με τους παίκτες να δείχνουν ενθουσιασμό και πάθος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Αναγέννηση Ασφενδιού, από την άλλη πλευρά, έδωσε κι αυτή τη δική της μάχη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για τη νέα σεζόν. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές, με τους προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το κύριο ζητούμενο, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η διάθεση των ποδοσφαιριστών να συνεργαστούν και να εφαρμόσουν τις οδηγίες των προπονητών τους. Τέτοια φιλικά παιχνίδια είναι σημαντικά για την προετοιμασία των ομάδων, καθώς προσφέρουν μια πρώτη γεύση από το επίπεδο της ετοιμότητάς τους, καθώς και την ευκαιρία για βελτίωση και προσαρμογή στις τακτικές απαιτήσεις της νέας σεζόν. Η Δόξα Καρδάμαινας και η Αναγέννηση Ασφενδιού έδειξαν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσουν στα τοπικά πρωταθλήματα, με τους φιλάθλους να ανυπομονούν για τις επίσημες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν από το γήπεδο με θετικά συμπεράσματα και αισιοδοξία για τη συνέχεια, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: