Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

12 Αυγ 2024

Η Δόξα Καρδάμαινας ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την απόκτηση του Μάριου Φούκη

 


Η Δόξα Καρδάμαινας ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ-χαφ, Μάριου Φούκη από την Αναγέννηση Ασφενδιού, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Φούκης, με την πολυετή εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα, αναμένεται να προσδώσει ποιότητα και σταθερότητα στην αριστερή πλευρά της ομάδας. Ο Μάριος Φούκης είναι γνωστός για την ταχύτητα, την αντοχή και την επιθετική του προσέγγιση από την αριστερή πτέρυγα, ενώ έχει αποδείξει πολλές φορές την ικανότητά του να συμβάλλει τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με την εμπειρία του και την ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, θα αποτελέσει σημαντικό όπλο για τον προπονητή της Δόξας Καρδάμαινας. Η απόκτηση του Φούκη είναι ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα, καθώς δείχνει την πρόθεσή της να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις στο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένουν με ανυπομονησία την παρουσία του στο γήπεδο και τις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Δόξας. Η διοίκηση της Δόξας Καρδάμαινας εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμφωνία και καλωσόρισε τον Μάριο Φούκη στην ομάδα, ευχόμενη παράλληλα να έχει μια επιτυχημένη και γεμάτη υγεία αγωνιστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: