Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

1 Αυγ 2024

Διανομή Καρτών Διαρκείας της Δόξας Καρδάμαινας

 


Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Δόξα Καρδάμαινας ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν τη είσοδό τους στο γήπεδο και να στηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Οι κάρτες διαρκείας δεν είναι μόνο ένα εισιτήριο για τους αγώνες. Αντιπροσωπεύουν την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων προς την ομάδα. Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας, οι φίλαθλοι συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική ενίσχυση της Δόξας Καρδάμαινας, δίνοντας την ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της ομάδας. Η Δόξα Καρδάμαινας δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Η στήριξη των φιλάθλων είναι καθοριστική για την επιβίωση και την πρόοδο της ομάδας. Η διάθεση των καρτών διαρκείας είναι μια ευκαιρία για όλους να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του συλλόγου και, κατ' επέκταση, της τοπικής κοινωνίας. Η Δόξα Καρδάμαινας σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Αποκτήστε την κάρτα διαρκείας σας και ενισχύστε την αγαπημένη σας ομάδα. Μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για μια σεζόν γεμάτη πάθος και επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: