Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

31 Αυγ 2024

Νέα εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 της ΔΟΞΑΣ Καρδάμαινας

 


Η ποδοσφαιρική ομάδα ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Η νέα εμφάνιση χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό. Η βασική εμφάνιση της ομάδας διατηρεί τα παραδοσιακά χρώματα, το μαύρο και το λευκό, με μια νέα προσθήκη λεπτομερειών σε χρυσό χρώμα, που προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και δυναμισμού. Το λογότυπο της ομάδας βρίσκεται στο αριστερό μέρος του στήθους, ενώ το σήμα του χορηγού κοσμεί το κέντρο της φανέλας. Οι παίκτες της ομάδας εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη νέα εμφάνιση, τονίζοντας ότι τους δίνει επιπλέον κίνητρο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι, από την πλευρά τους, υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη νέα εμφάνιση, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στην ομάδα. Με τη νέα της εμφάνιση, η ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σεζόν και να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: