Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

10 Ιουλ 2024

Απόκτηση του Αμυντικού Χάρη Μπριλάκη από τον ΑΟ Πυλίου

 


Η ομάδα μας ανακοίνωσε με χαρά την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Χάρη Μπριλάκη, ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική της γραμμή για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής, με το εντυπωσιακό αγωνιστικό του παρελθόν, έρχεται στην ομάδα με στόχο να προσφέρει σταθερότητα και εμπειρία στην άμυνα. Ο Χάρης Μπριλάκης έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες της Super League 2. Η εμπειρία του και η ικανότητά του να καθοδηγεί την αμυντική γραμμή, τον καθιστούν πολύτιμο παίκτη για την ομάδα μας. Οι φίλαθλοι της ΔΟΞΑΣ Καρδάμαινας ανυπομονούν να δουν τον νέο αμυντικό να αγωνίζεται με την ομάδα  και να συμβάλλει στις μελλοντικές επιτυχίες της. Η προσθήκη του Μπριλάκη αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα της ομάδας και να προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά στα μετόπισθεν. Η ομάδα μας συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να ενισχύσει το ρόστερ της και να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Με την απόκτηση του Χάρη Μπριλάκη, κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: