Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

28 Ιουλ 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της χορωδίας του συλλόγου "Αρίων", αφιερωμένη στον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη.

 


Η χορωδία του "Αρίων", γνωστή για την ποιότητα και την αφοσίωσή της στην ελληνική μουσική παράδοση, παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη. Η ερμηνεία της χορωδίας, απέδωσε με συγκινητικό τρόπο τα τραγούδια που σημάδεψαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Η βραδιά ξεκίνησε με μία εισαγωγική ομιλία από την πρόεδρο και μέλος του συλλόγου, οι οποίοι  αναφέρθηκαν στην πορεία και τη συμβολή του Στέλιου Καζαντζίδη στην ελληνική μουσική σκηνή.  «Ο Καζαντζίδης δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος τραγουδιστής, αλλά και ένας άνθρωπος που εξέφρασε με την τέχνη του τους πόνους και τις χαρές του λαού μας», τόνισε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν σπάνια ντοκουμέντα και φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα του Καζαντζίδη, προσφέροντας στο κοινό μια νοσταλγική αναδρομή στις αξέχαστες στιγμές του καλλιτέχνη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών, όπως "Υπάρχω", "Νύχτα Στάσου", και "Μάνα". Οι χορωδοί, με τις αρμονικές τους φωνές, κατάφεραν να αποδώσουν το συναίσθημα και τη δύναμη των τραγουδιών αυτών, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης στο ακροατήριο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα και τα καλύτερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την αξέχαστη αυτή βραδιά. Η χορωδία του "Αρίων" απέδειξε για ακόμη μια φορά την ποιότητά της και την ικανότητά της να διατηρεί ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά, τιμώντας παράλληλα τους μεγάλους καλλιτέχνες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική. Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση επιβεβαίωσε τη σημασία των πολιτιστικών δράσεων και της μουσικής παράδοσης στη ζωή μας, καθώς και τη διαχρονική αξία του έργου του Στέλιου Καζαντζίδη. Οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν με τις καρδιές γεμάτες μελωδίες και αναμνήσεις, ανυπομονώντας για τις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου "Αρίων".

φωτορεπορταζ




βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια: