Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

10 Ιουλ 2024

Ανανέωση Συνεργασίας με τον Μεσοαμυντικό Ζιώγα Άγγελο

 


Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο μεσοαμυντικό, Άγγελο Ζιώγα. Ο Ζιώγας, με την αφοσίωση, το πάθος και την αθλητική του ακεραιότητα, έχει αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, και η συνέχιση της συνεργασίας μας αποτελεί στρατηγική κίνηση για το μέλλον. Από τη στιγμή που ο Άγγελος εντάχθηκε στην ομάδα μας, έχει αποδείξει την αξία του με εξαιρετικές εμφανίσεις και αδιάλειπτη προσήλωση στους στόχους μας. Οι ικανότητές του στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή, τον καθιστούν έναν από τους πιο αξιόπιστους και αποτελεσματικούς παίκτες μας. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Άγγελο Ζιώγα αποτελεί μέρος του ευρύτερου οράματός μας για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας. Με την εμπειρία και την αφοσίωσή του, είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην επιτυχία μας και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας. Ευχόμαστε στον Άγγελο κάθε επιτυχία και προσβλέπουμε σε μία ακόμη συναρπαστική και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τέτοιους παίκτες αποτελεί την εγγύηση για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: