Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

29 Ιουν 2024

Ανανέωσης Συνεργασίας με τους Αφοί Χατζηφούντα

 


Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αδελφούς Χατζηφούντα, τον αμυντικό Χρήστο και τον επιθετικό Μανώλη, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Χρήστος Χατζηφούντας, ένας εξαιρετικός αμυντικός με μεγάλη εμπειρία και αφοσίωση, συνέβαλε σημαντικά στην αμυντική σταθερότητα της ομάδας μας. Η αίσθηση του χώρου, η ταχύτητα και η δυνατότητα ανάγνωσης του παιχνιδιού είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που τον καθιστούν αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Οι ηγετικές του ικανότητες και η προσήλωση στο στόχο είναι παραδείγματα προς μίμηση για τους νεότερους παίκτες. Ο Μανώλης Χατζηφούντας, ο οποίος διακρίνεται ως επιθετικός, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ της ομάδας μας. Η ταχύτητά του, η τεχνική του κατάρτιση και η αποτελεσματικότητά του μπροστά από την εστία είναι στοιχεία που εμπλουτίζουν την επιθετική γραμμή  μας. Η συνεχής του προσπάθεια και η αφοσίωση στον αθλητισμό αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο και οι συμπαίκτες τους είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την παραμονή των δύο αδελφών. Η ανανέωση της συνεργασίας τους αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση των στόχων μας για την επόμενη σεζόν. Με τους Χρήστο και Μανώλη Χατζηφούντα στο ρόστερ, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με πάθος, δυναμισμό και αθλητικό ήθος. Ευχόμαστε στους Χρήστο και Μανώλη καλή επιτυχία και μια επιτυχημένη σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες.  Μαζί τους, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και να κατακτήσουμε νέες κορυφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: