Η Καρδάμαινα είναι παραθαλάσσιο χωριουδάκι στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω, αποτελεί φημισμένο παραθεριστικό θέρετρο, κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

"Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω" Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Αιτήματα των δημοτών και των επισκεπτών

 Συντήρηση των παιδικών χαρών του χωριού ✅ Αποκατάσταση θέρμανσης και προαύλιο χώρου του Νηπιαγωγείου ✅ Αποκατάσταση οδικού δικτύου από λακκ...

27 Ιουν 2024

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 Διοργανώνει Τουρνουά 3x3 Μπάσκετ

 


Ο αθλητικός σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ 2000, γνωστός για την προσήλωσή του στην προώθηση του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη διοργάνωση του φετινού τουρνουά 3x3 μπάσκετ. Το τουρνουά, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στο θετράκι Καρδάμαινας την 12-13-14/07/2024. Το τουρνουά 3x3 μπάσκετ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που συνδυάζει τον ανταγωνισμό με τη διασκέδαση. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τέσσερις παίκτες, τρεις βασικούς και έναν αναπληρωματικό, και οι συμμετοχές έχουν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν με αμείωτο ρυθμό. Στόχος του ΗΡΑΚΛΗ 2000 είναι να προωθήσει την αγάπη για το μπάσκετ και την αθλητική παιδεία. Μέσα από το τουρνουά 3x3, ο σύλλογος επιδιώκει να προσφέρει μια πλατφόρμα όπου οι νέοι αθλητές μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα τους, ενώ παράλληλα να καλλιεργηθεί το αίσθημα της ομαδικότητας και του ευ αγωνίζεσθαι. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές και καλεί το κοινό να συμμετάσχει ενεργά, είτε ως θεατές είτε ως εθελοντές, για να δημιουργήσουμε μαζί μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία. Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook ή να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: